Cégünk a tervezés és kivitelezés mellett tanácsadással is foglalkozik, hiszen e szakterület több mérnöki szakmát is érint, fontosnak tartjuk, hogy ügyfelünk elképzelései, kívánságai minden esetben megvalósuljanak ezért segítünk Önnek a legjobb megoldást megtalálni, hogy igényeinek megfelelő rendszert vásárolhasson.

Három szakterületen tudunk Önnek tanácsot adni:

Épületautomatikai rendszerek
Biztonságtechnikai rendszerek
Megújuló energia
E három szakterülethez szorosan kapcsolható az építészet és a szoláris épületgépészet, hiszen kívánalmainknak legjobban megfelelő otthon akkor teremthető, ha az épületenergetikához kapcsolódó összes szakterületet együttesen vizsgáljuk, egészen az alapoktól (építészeti tervezés) a legutolsó vezérlő egység felszereléséig.

Segítünk Önnek olyan problémák megoldásában is mint például: ha már meglévő épületét csak korszerűsíteni, energiatakarékosabbá szeretné tenni vagy az épület energiaellátását önálló energiaforrással szeretné ellátni valamelyik megújuló energiaforrás alkalmazásával. A környezeti viszonyoknak megfelelően segítünk kiválasztani a megfelelő ”zöld” energiaforrást, hogy olcsó, környezetbarát energiához jusson.

Kérésére árajánlatot készítünk Önnek bármilyen típusú rendszer telepítéséhez, amely tartalmazza a részletes műszaki leírást, az anyagköltségeket és a munkadíjat.

Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk!
Kiállítás
Technológia
Rendezvények